Exclusiv: Doi angajați ai Primăriei Chețani au fost loviți de locomotivă

0
328
Detalii noi ies la suprafață în cazul accidentului feroviar produs astăzi, în comuna Chețani din județul Mureș.
 
Din câte se pare, mașina implicată în incident este înmatriculată pe Primăria Chețani, iar la volan se afla unul dintre angajații Primăriei.
 
Din fericire, niciunul dintre cei doi oameni aflați în mașină, ambii angajați ai Primăriei, nu a suferit răni grave, însă au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare.
 
„Astăzi, în jurul orei 14.40, pe DC 94, pe raza localității Chețani, s-a produs un accident rutier.
 
Din primele cercetări efectuate la fața locului, se pare că șoferul unui autoturism, de 62 de ani, din localitatea Luduș, pe fondul nerespectării regulilor la trecerea la nivel cu calea ferată, a fost surprins și accidentat de o locomotivă, care se deplasa din direcția Războieni-Târgu Mureș.
 
În urma accidentului au rezultat două victime, conștiente și cooperante, respectiv conducătorul autoturismului, precum si un pasager, bărbat, de 48 de ani, din localitatea Chețani, care au fost transportați la U.P.U. Târgu Mureș în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.
 
Traficul rutier nu este blocat, desfășurându-se în condiții normale.
 
Polițiștii rutieri aflați la fața locului efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului.”, transmite IPJ Mureș.
RefleqtMedia pe rețelele de socializare
error