Un salvator se luptă să-și salveze soția … îl ajutăm și noi?

0
199

Printre oamenii de care avem cea mai mare nevoie atunci când suntem în pericol, pompierii sunt cei care se aruncă în foc și pară pentru a ne scoate din cele mai mari primejdii.

Așadar, se cuvine ca și noi să ne implicăm pentru a salva viața unei soții de pompier.

Lucian Pârv este plutonier major al detașamentului de pompieri Turda, iar soția lui, Anca, în vârstă de 37 de ani, a fost diagnosticată cu o formă de cancer la nivelul sinusurilor etmoidale.

Problema este cu atât mai gravă cu cât femeia nu poate fi operată cu succes în România, existând pericolul unei leziuni la nivelul creierului.

În momentul de față,colegul nostru împreună cu soția sa se află la o clinică din Istanbul (Turcia), unde pacienta va urma un tratament urmat de operație, costul procedurii până în prezent depășește 50.000 euro. Bani de care familia nu dispune. Apelăm la ajutorul semenilor noștri pentru a salva viața unei turdence aflată în suferință!” se arată în mesajul postat de colegii pompierului.

Donațiile se pot face în contul deschis în lei la Banca Transilvania.

Cont în lei: RO32BTRL05101201548325XX

Forța unei mulțimi se demonstrează în momentele de greutate ale unui individ, așadar RefleqtMedia vă invită să fim solidari cu acest salvator de vieți, pentru a-l ajuta în lupta cu drama pe care o trăiește!

Nu este nevoie să donezi sume imense, ci doar cât poți, pentru că puțin cu puțin se adună mult!

Memorează contul bancar și lasă cei 70 de lei pe care-i cheltui, săptămânal, pe țigări, în acel cont!

sursa foto: TurdaNews.net

RefleqtMedia pe rețelele de socializare