Reparațiile la podul de peste Arieș vor închide complet circulația în zonă

0
353

Asociația Pro Infrastructură, unul dintre cei mai importanți jucători dintre ONG-urile care se luptă pentru dezvoltarea rețelelor rutiere din România, a dat publicității rezultatele unor discuții purtate cu conducerea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Cluj.

Din informațiile furnizate de API rezultă că, după perioada de proiectare aferentă proiectului de reabilitare a podului de peste râul Arieș, situat pe strada Alba Iulia din Municipiul Turda, circulația pe pod va fi oprită complet, pentru lucrări la consolidarea pilonilor podului.

„Următorul obiectiv a fost podul peste Râul Arieș de la Turda, unde a fost desemnat câștigătorul licitației. Vor fi 60 de zile de proiectare, după care circulația va fi închisă în totalitate pe pod și deviată pe Str. Armatei din oraș. Suprastructura podului va fi refăcută complet și pilele vor fi consolidate.”, au precizat reprezentanții API.

Interesant este faptul că și pe strada Armatei, respectiv 22 decembrie, vor debuta lucrările aferente Proiectului de Dezvoltare Urbană Durabilă, însă din câte se pare, cele două lucrări nu se vor suprapune, pentru a nu sugruma traficul dinspre A3 și județul Alba către Municipiul Turda.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare