Pare-se că judecătorii Curții de Apel Cluj nu au considerat că a face sex cu un copil de 11 ani este o infracțiune gravă, de aceea au diminuat pedeapsa primită de către asistenta socială din Aiton care, în cursul anului trecut, a sedus un băiețel de 11 ani.

”Reduce pedeapsa aplicată inculpatei MOLDOVAN MARIA MARINELA pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor, prevăzută de art. 220 alin. 2 din Codul penal de la 3 ani închisoare la 2 ani şi 6 luni închisoare. Menţine pedeapsa complementară şi pedeapsa accesorie. În baza art. 91 Cod penal dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei de 2 ani şi 6 luni închisoare aplicată inculpatei MMM şi stabileşte un termen de supraveghere de 3 ani şi 6 luni”, arată o parte din soluția de condamnare.

Femeia a profitat de poziția sa dominantă, de asistent social, pentru a seduce și a întreține raporturi sexuale cu un băiețel în vârstă de doar 11 ani, însă în ochii judecătorilor clujeni fapta acesteia a fost demnă de o pedeapsă cu suspendarea.

Trăim într-o țară în care valorile umane sunt târâte în noroi, iar magistrații dau pedepsele fără a se ține cont de impactul psiho-emoțional pe care faptele le au asupra victimelor.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare
error