ANDALEX SMART S.R.L., în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectul „Consolidarea poziției pe piață a SC ANDALEX SMART SRL”, cod SMIS 109677, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1: “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Nord -Vest, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 1.199.868 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 805.286,39 lei.

Obiectivul general al proiectului constă în consolidarea poziției pe piață a firmei S.C. ANDALEX SMART S.R.L. în domeniul competitiv “Fabricarea de construcții metalice și părți componente ale structurilor metalice” identificat în SNC și PDR, prin diversificarea activității și mai exact introducerea (producția) unor noi bunuri pentru întreprindere – porți, garduri, balustrade, scări și grilaje.

Obiectivele specifice ale proiectului

1. Diversificarea activității SC ANDALEX SMART SRL prin achiziția de echipamente tehnologice specifice domeniului de activitate Fabricarea de construcții metalice și părți componente ale structurilor metalice, respectiv mașină electrică automată de îndoit fier – 1buc., mașină universală de îndoit țeavă și profile – 1 buc., motostivuitor diesel sarcină de ridicare 3,5T – 1 buc., CNC în 5 axe de debitare cu jet de apă – 1 buc., aparat sudură MIG MAG – 1 buc., corp iluminat industrial – 5 buc.;
  2. Creșterea numărului mediu de salariați față de nivelul înregistrat în ultimul an înainte de depunere, prin crearea a 5 noi locuri de muncă ca urmare a realizării proiectului, și menținerea numărului mediu de 6 salariați astfel atins pe toată perioada rămasă din perioada de durabilitate a proiectului.

Rezultatele proiectului au fost următoarele:

1. Active tangibile specifice fabricării articolelor de feronerie (mașină electrică automată de îndoit fier – 1buc., mașină universală de îndoit țeavă și profile – 1 buc., motostivuitor diesel sarcină de ridicare 3,5T – 1 buc., CNC în 5 axe de debitare cu jet de apă – 1 buc., aparat sudură MIG MAG – 1 buc., corp iluminat industrial – 5 buc.)
  2. Număr locuri de muncă nou create: 5;

Număr locuri de muncă menținute: 6 în perioada de durabilitate a proiectului.

1. Servicii intangibile: servicii de consultanță, servicii de publicitate și informare, servicii de audit.

Impactul investiției la nivelul localității/regiunii a fost acela de a crea noi locuri de muncă prin creşterea numărului mediu de salariaţi cu 5 şi prin dotarea cu echipamente specifice activităţii.

Informaţii suplimentare se pot obţine la: telefon 0756.351.244, email: andalexsmart2.1@gmail.com.

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European

de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României