Proiect european de peste 1.2 milioane de euro, semnat de Primăria Luduș

0
396

Este o zi mare pentru ludușeni, iar asta deoarece astăzi, la sediul ADR Centru de la Alba Iulia a fost semnat un contract de finanțare aferent unui proiect european în valoare de peste 1.2 milioane de euro.

„În cursul zilei de astăzi, la Agenția de Dezvoltare Regională Centru Alba Iulia, a fost semnat contractul de finanțare pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice în clădiri rezidențiale din orașul Luduș”, în valoare de 5.433.423,42 lei.”, a scris Cristian Moldovan – primarul orașului Luduș, pe rețelele de socializare.

RefleqtMedia a aruncat o privire pe proiectul semnat astăzi și vă putem spune că, prin intermediul acestui proiect, se va asigura finanțarea pentru anveloparea unui număr de 6 imobile.

Desigur, pentru realizarea proiectului, locuitorii blocurilor respective vor susține cota de cofinanțare, în valoare de 2 procente din valoarea totală a proiectului.

Într-un interviu pe care ni l-a acordat la începutul anului, edilul orașului Luduș, Cristian Moldovan, ni se confesa că, la începutul demarării proiectelor europene și guvernamentale de anvelopare a clădirilor de locuinte, cetățenii s-au arătat circumspecți în a accesa fondurile, dar odată ce au văzut că aceste proiecte chiar sunt fezabile și funcționale, au apărut tot mai multe cereri de includere a imobilelor în astfel de proiecte.

Mai multe detalii aici

RefleqtMedia pe rețelele de socializare