Înotătorii turdeni beneficiază de condiții speciale la bazinul didactic

0
254

Primarul municipiului Turda, Cristian Octavian Matei a avut în această săptămână discuții cu reprezentanții Societății Salina Turda S.A. și antrenorii Clubului Sportiv Delfinii Turda,  în urma cărora s-au aprobat o parte din doleanțele antrenorilor Petric Gabriel si Petric Daniela, urmând să fie acordate facilități pentru sportivii din echipa de performanță din cadrul clubului, care se pregătesc în vederea participării la concursuri naționale. 

Astfel, sportivii și antrenorii vor avea acces gratuit în Bazinul de Înot Didactic în zilele de sâmbătă, astfel încât să se poată pregăti pentru competiții fără costuri. De asemenea, gratuitatea se va aplica și în zilele cu sărbători legale, dacă bazinul va fi deschis, conform programului de funcționare.  

Aceste facilități, precum și alte propuneri care presupun modificarea regulamentului de funcționare al Bazinului de Înot Didactic Turda vor fi propuse spre aprobare Consiliului de Administrație al Societății Salina Turda S.A., societate în a cărei administrare se află Bazinul de Înot Didactic Turda. 

Coordonator activitate Bazin de Inot Didactic Turda,

Gnandt Carleta-Maria

RefleqtMedia pe rețelele de socializare