Un șofer clujean a captat pe camera de la telefon un alai de ambulanțe care a trecut prin Cluj Napoca, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, deși nu erau în misiune.

Contrariat de acțiunile șoferilor de pe ambulanță, clujeanul a postat imaginile pe net, întrebându-se retoric „oare, despre ce e vorba?”.

După câteva comentarii puerile, răutăcioase și ironice, răspunsul venit din partea unei angajate a Serviciului de Ambulanță a Județului Cluj a închis discuția:

„ Câtă bășcălie și bătaie de joc…… Era vb de un coleg care din păcate nu mai este printre noi….. Boala a învins din nou …. Este ușor să vb fără să știi despre ce este vb. Nu au fost nici la nuntă nici la alimentat și nici schimbare de flota!!!! Ne meritam soarta, suntem niște mizerii de oameni care ne batem joc de oricine și orice ne iese în cale….R.I.P Mircea Olteanu”, a spus femeia.

Într-adevăr, Mircea Olteanu era angajat al SAJ Cluj și a fost diagnosticat cu o boală cumplită care, ulterior, i-a și curmat viața, iar în semn de omagiu față de colegul lor, dar și în semn de protest față de incapacitatea sistemului, șoferii de pe ambulanță au făgut acest gest.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare
error