Se pare că administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii face tot posibilul să creeze rute cât mai propice pe străzi, astfel încât înghesuiala și lipsa de spațiu să devină o problemă a trecutului.

Prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, reprezentanții primăriei au dezvăluit faptul că, începând de vineri, orele 00:00, vor fi instituite sensuri unice noi în oraș.

„Primul sens giratoriu instituit, care va intra în vigoare în această săptămână este pe strada Laminoriștilor, numărul 15, cu intrare dinspre magazinul Rombiz, spre Centrala Termică 9 (garajul pompierilor) și cu ieșire dinspre Centrala Termică 9, spre strada Laminoriștilor, printre blocurile F2 (str. Laminoriștilor, nr. 15) și C (str. Laminoriștilor, nr 17).

A doua zonă în care vor opera sensuri unice noi, vor fi în zona străzilor Speranței și MIhail Sadoveanu. Pe strada Speranței, va opera un sens unic pe strada Speranței, dinspre sediul UPC, spre strada Mihail Sadoveanu, până în dreptul stației de carburanți Lukoil.

Pe strada Mihail Sadoveanu va activa un sens unic, cu intrare dinspre strada George Coșbuc, spre strada Laminoriștilor, în dreptul stației de carburanți, Lukoil.”, se arată în postare.

Această decizie vine în paralel cu planul primarului de a lărgi zonele de acces auto de pe străzile Constructorilor și Vânătorilor, cu toate că poate și acolo ar merge niște sensuri unice, care ar fi și mai ieftine, și nu s-ar distruge grădinile oamenilor.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare
error