Pe fondul informațiilor publicate de mai multe entități mass-media, privind „găștile de romi care terorizează Turda”, Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei a remis un „comunicat de presă”, către un multe site-uri de știri, dar RefleqtMedia a fost ignorată.

Asta deși suntem în top, atunci când vine vorba despre știrile publicate cu adresabilitate către cetățenii Municipiului Turda.

Ca atare, le transmitem public reprezentanților direcției, atât doamnei Koti Monia Oana, cât și domnului Francisc Mitică, să nu comită un act de discriminare împotriva entităților mass-media.

Să nu uite reprezentanții DAS Turda că în urmă cu două săptămâni am fost primii care au publicat strigătul de ajutor al unei familii de rromi cărora le-a murit copilul și să nu uite DAS Turda că le diseminăm chiar și informațiile de pe rețelele de socializare.

Ca atare, dacă nu sunt la curent cu datele noastre de contact, să le ia de la Biroul de Presă al Primăriei și să ne trimită comunicatele de presă, pentru că le vom difuza fără probleme!

RefleqtMedia pe rețelele de socializare