Deși se bat cu cărămizile în piept, cum că ar fi în slujba cetățeanului și cum că reprezintă interesele turdenilor, consilierii locali din acest oraș încalcă, cu bună știință, legea.

În conformitate cu Articolul 51, alineatul (4): „
Fiecare consilier local, precum și viceprimarul sunt obligați să prezinte un raport anual de activitate, care va fi făcut public prin grija secretarului. ”

Ei bine, la o căutare amănunțită pe site-ul Primăriei Turda, am găsit un singur raport de activitate publicat de un singur consilier local, însă nici acest raport nu respectă prevederile legale.

Astfel, din cei 21 de consilieri locali ai Municipiului Turda, singurul ales care a depus un raport de activitate, care nu are caracter anual, ci periodic, nerespectând astfel prevederile legale, este Roș Nicolae.

Bravo lui că a publicat, în ceasul al 12-lea (mai precis în 9 aprilie) un astfel de raport de activitate și rușine tuturor celorlalți consilieri locali, care au indemnizații groase, influență mare prin prisma funcției, dar care nu își răpesc 10 minute din timpul liber pentru a redacta un raport anual de activitate.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare