web analytics
Home DEZVĂLUIRI Bogdan Bob Rădulescu aruncă bomba: „Toate protestele REZIST au fost organizate de...

Bogdan Bob Rădulescu aruncă bomba: „Toate protestele REZIST au fost organizate de către un psd-ist școlit de consilierii israelieni”

- Publicitate -

Actorul, Bogdan Bob Rădulescu, recunoscut drept unul dintre cei mai acerbi inamici ai actualei puteri, a lansat o bombă mediatică, pe rețelele de socializare, chiar în ziua de 1 aprilie.

„TOATE protestele organizate până acum de mișcarea #rezist au fost cat se poate de serioase si de buna credință.

Dar! Fiecare dintre ele a fost inițiat de către un psd-ist școlit de consilierii israelieni si susținut de rețeaua sputnik si care e infiltrat in grupurile rezist.

Analiza socio-civică si de comportament al maselor, analiză a consilierilor si a rețelei rusești a dovedit ca in zilele de weekend la ore de seara, incidenta protestelor e aproape nulă si uzează moral populația care își pierde interesul văzând ca protestele nu au efect, lucru pe care il vedem cu toții cât se poate de clar.

Însă, există 3 proteste pe care nu le-au putut ei iniția si nici gestiona.

1. 10 august, protestul diasporei. Da, a fost in weekend, dar locul a fost bine ales, anunțul din timp, lumea s-a mobilizat, iar guvernarea s-a temut atât de tare, încât stim cu toții ce a urmat.

2. #șîeu, protestul inițiat de Stefan Mandachi si care a avut maxim efect, fiind organizat in zi lucratoare printr-un protest de tip blocaj si care deși nu a produs nici o schimbare de moment, a arătat la nivel național nivelul de putere, implicare si saturare al populației care poate oricând, informat din timp sa se sincronizeze si sa producă o schimbare majoră dacă isi stabileste asta ca scop comun, gen sa rastoarne guvernul.

3. Protestul taximetriștilor din București. Zi lucrătoare, oră de vârf, blocaj cu mașinile a “zonei zero” de interes si efect, piața Victoriei. Cateva sute de șoferi, au blocat cateva ore intersecția si au produs in mai puțin de o lună o reacție abuzivă si ilegală din partea guvernului, dar care ii avantajează, vorbim aici de legea care interzice Uber si Taxify.

Așadar, câțiva taximetriști in mașini, in zi lucrătoare, la oră de varf, au schimbat ceea ce noi, zeci de mii de oameni, pe jos, in weekend, nu reușim de peste doi ani de zile.

Asigurați-vă ca informatiile astea ajung peste tot, la tot românul de bună credință, astfel incat data viitoare când organizăm un protest, sa fie #PROTESTULDECISIV!”, a spus Rădulescu pe facebook.

Dacă este adevărat, apare întrebarea: de unde are Rădulescu informația aceasta?

Dacă este fals, de ce lovește Rădulescu în #Rezist?

„ Va cred și va înțeleg. Reacția mea a fost la fel de wtf?
Dar mi s-a explicat clar și argumentat ceea ce nu mă gândeam.
Noi, cetățenii simpli și de buna credință, cu valori și principii dar care acționăm întotdeauna doar ca reacție la acțiunile lor, uităm un lucru.
Noi nu avem planuri, noi doar ripostăm. Și uităm că această guvernare stă pe temeliile unei structuri de informații, masuri, acțiuni și represalii care au ținut timp de peste 50 de ani jumate de Europa în mână și sub control.
Acțiunile lor sunt ca la șah, pe următorii ani. 
Noi ripostăm cum știm și putem, novici mânați doar de ideologia corectitudinii și de valori de oameni normali.
Ei sunt mult mai informați și organizați decât noi. Noi trebuie să fim doar uniți (lucru la care ei lucrează din greu prin dezbinare) și hotărâți, sa avem scop comun pe care să-l atingem. Și asta o supraveghează și încearcă să anticipeze. 
Va rog sa nu negăm ce nu știm sau nu înțelegem. 
Think outside the box. ”, a mai declarat actorul clujean.

- Advertisement -
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,200FansLike
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

Ioan Zeng: „Iubesc comuna Mihai Viteazu ca pe ochii din cap!”

RefleqtMedia este primul site local de știri căruia primarul comunei Mihai Viteazu, Ioan Zeng, i-a acordat un interviu după alegerile locale din 27...

Daghemana Câmpia Turzii ANGAJEAZĂ!

Magazinul alimentar, Daghemana Câmpia Turzii, angajează VÂNZĂTOARE! Se oferă: salariu atractiv condiții sigure de lucru contract pe perioadă NEDETERMINATĂ Relații la telefon: 0722246231

Angajare la Transilvania Impact Import Export

Transilvania Impact Import Export angajeaza sofer profesionist cat B+E pentru pompa de beton stationara. Mai multe detalii la numarul de telefon 0720.600.620 CV se pot depune la...

Daghemana ANGAJEAZA!!!

SC Daghemana Com SRL angajeaza! Se cauta sofer, categoria D, cu ATESTAT! INFO LA TELEFON: 0722246231

Ultimele știri

Ioan Zeng: „Iubesc comuna Mihai Viteazu ca pe ochii din cap!”

RefleqtMedia este primul site local de știri căruia primarul comunei Mihai Viteazu, Ioan Zeng, i-a acordat un interviu după alegerile locale din 27...

Mesaje de recunoștință, dar și de perspectivă, de la Emil Mocan și echipa PMP Chețani!

După victoria „en-fanfare” obținută la alegerile locale de duminică, atât primarul comunei Chețani, Emil Florin Mocan, cât și consilierii care vor forma...

La Turda se lucrează, concomitent, pe aproape 30 de străzi

Cei care spuneau că asfaltările și modernizările se vor opri după campania electorală pot, liniștiți, să-și înghită vorbele. La Turda, Primăria și Compania...

Accident la Mărtinești – o femeie a fost rănită!

Un autoturism s-a răstunat în jurul orei 15.00, în apropiere de localitatea Vâlcele. S-au deplasat la locul evenimentului o autospecială și un echipaj...

🆕ℹ Încă un punct de distribuție bilete

 Stimați călători, vă informăm că puteți achiziționa bilete de călătorie de la magazinul alimentar Gabma Impex SRL, situat în stația din Micro...
- Advertisement -