Prefectul județului Cluj, Aurel Cherecheș, a semnat avizul de legalitate vis-a-vis de Hotărârea Consiliului Local Câmpia Turzii de modificare a organigramei aparatului de specialitate al Primarului.

Practic, prin acest aviz de legalitate, Petre Pop – viitorul fost administrator public al orașului – intră în preaviz, iar relațiile sale contractuale de lucru cu primăria vor înceta peste 20 de zile lucrătoare.

Vis-a-vis de aceste aspecte, RefleqtMedia i-a solicitat un punct oficial de vedere.

„Fiecare hotărâre administrativă are două aspecte, unul legat de legalitate, unul legat de oportunitate. Dacă prefectul a dat avizul de legalitate, este clar că s-au îndeplinit toate criteriile solicitate de lege. În ceea ce privește oportunitatea, consider că într-o țară europeană, așa cum este România secolului XXI, epurările politice nu își mai au rostul. Eu sunt un om care am o profesie, voi continua să o practic. Am activități și le voi pune în practică”, afirmă Petre Pop.

Referitor la zvonurile privind o candidatură a acestuia pentru funcția de director general al Salinei Turda, Pop a declarat că: „Dacă România ar putea exporta zvonuri, am fi mai bogați decât Anglia. Zvonurile sunt zvonuri”.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare
error