Absolvent al Colegiului Național de Apărare și președintele comisiei de Apărare și Ordine Publică din cadrul ALDE, Avram Gal nu a fost niciodată departe de poziții importante, în Parlament și Guvern.

De la funcții de consilier parlamentar, la cele de consilier ministerial, omul politic din Câmpia Turzii a pus, în mod activ, umărul la dezvoltarea de relații și conexiuni pentru Guvern.

Ei bine, în conformitate cu ultimele informații care ne-au parvenit, Avram Gal urmează să fie numit consilier pe Relații Publice și Comunicare în cadrul Ministerului Apărării Naționale.

Având o experiență în guvern, din mandatul lui Cristian David, Avram Gal urmează să-l secondeze, începând de zilele următoare și pe Gabriel Leș.

De altfel, relațiile dintre Gal și Leș sunt extrem de cordiale, acesta din urmă participând la evenimentul organizat de ONG-ul al cărui președinte este politicianul din Câmpia Turzii.

Contactat de RefleqtMedia, Gal a preferat să nu comenteze informațiile, considerând că o luare de poziție va fi oportună la momentul semnării actelor oficiale.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare
error