Astazi, in jurul orei 13.30, pe DN 13 E60, in localitatea Balauseri a avut loc un accident rutier, cu implicarea a doua autovehicule.

Din primele cercetari efectuate la fata locului, conducatoarea unui autoturism, inmatriculat in judetul Sibiu, la iesirea de pe DJ 142 pe DN13 E60, pe fondul neacordarii de prioritate unei autoutilitare, înmatriculate in judetul Maramures, care circula pe drumul prioritar din directia Tirgu Mures- Sighisoara, a intrat in coliziune cu aceasta, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, dupa care a parasit partea carosabila, ulterior rasturnadu-se.

In urma accidentului, au rezultat doua victime, respectiv conducatoarea autoturismului si o pasagera afla in autoturismul condus de aceasta, care au fost transportate la U.P.U. Tirgu Mures, pentru a le fi acordate ingrijiri medicale de specialitate.

In cauza, politistii efectueaza cercetari, sub aspectul savarsirii infarctiunii de vatamare corporala din culpa, in vederea stabilirii cu exactitate a tuturor imprejurarilor producerii incidentului.

In momentul de fata, traficul se desfasoara in conditii normale.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare
error