În investigația noastră continuă privind „ce vrăji a mai făcut Valer Sașa”, am formulat o solicitare către Parchetul de pe Lângă Judecătoria Turda.

În acea solicitare, i-am întrebat pe procurori care este obiectul dosarului 613/p/2016, în care Valer Sașa – primarul comunei Tritenii de Jos, este pus sub control judiciar și judecat.

Am aflat de la procurori că în acel dosar există mai multe capete de acuzare: abuz în serviciu, înșelăciune, uzurpare de funcții și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Singura persoană care este pusă sub acuzare în dosar este Valer Sașa, iar prejudiciul cauzat de acesta este de peste 313.000 de lei, adică peste trei miliarde de lei vechi, bani care s-au scurs din bugetul local, sub forma unor penalități pentru facturi pe care Sașa nu le-a înregistrat în contabilitatea primăriei, încercând să nu le plătească.

„Cei doi reclamanți afirmau în plângerea penală faptul că angajați sau funcționari ai Primăriei Tritenii de Jos au refuzat achitarea sau înregistrarea în contabilitatea instituției a mai multor facturi reprezentând contravaloarea unor cantități IMENSE de carburanți și produse de balastieră.

Ca urmare a plângerii penale s-a născut dosarul penal 613/p din 21 martie 2016 (deci, aproape 3 ani), iar ca urmare a creării acestui dosar penal, Valer Sașa – primarul comunei Tritenii de Jos – a fost pus sub control judiciar, prin decizia Judecătoriei Turda, nr 
53/2017  29.11.2017.”, scria RefleqtMedia despre acest caz, în urmă cu aproximativ o lună.

Prin urmare, îl întrebăm cât se poate de public pe președintele PSD Cluj, Horia Nasra: Domnule președinte, cât mai trebuie să ascunzi matale faptele acestui individ, până-i vei cere demisia din orice funcție deținută în PSD, dar și demisia din funcția de primar?

Este chiar atât de important acest om încât să i se permită întinarea imaginii Partidului Social Democrat?

RefleqtMedia pe rețelele de socializare
error