Derapaje ca acesta ne fac să ne întrebăm: de ce nu se rezumă Daniel la filantropie?

Activistul civic, Daniel Doboș, tinde să uite „from time to time” de faptul că declarațiile făcute pe facebook sunt considerate „în spațiul public”.

Așa se face că, în urmă cu 3 zile, Doboș a distribuit celebra postare cu prefectul de Teleorman care înjură și bruschează doi jurnaliști de la B1, în să Doboș a atașat și un mesaj care, din punct de vedere legal, poate fi considerat „instigare la omor”.

Nu ar merita oare spanzurat un astfel de specimen comunistoid de primul copac gasit in drum? Nu mai suntem in comunism.
In Teleormanul lui Dragnea esti “nesimtit” daca intri intr-o cladire a statului si amendat la ordin pentru “nesimtire”. Adica pentru ca jurnalista i-a stricat prefectului fengshui-ul. 


Oameni buni, analfabetii astia pesedisti ne duc incet in groapa. Voi cum nu vedeti? ”, a scris Doboș pe rețelele de socializare.

Jurisprudența română spune că: „ Instigarea consta in determinarea unei persoane sa savarseasca o fapta inainte ca acesta sa se fi decis.Daca persoana era deja hotarata sa savarseasca fapta, nu mai suntem in prezenta unei instigari caci nu se mai poate vorbi despre „plantarea” unei idei ori convingerea unei persoane sa treaca la savarsirea unei fapte pe care nu era convinsa ca vrea sa o savarseasca.”

Prin urmare, atenție la ce postați pe facebook!

RefleqtMedia pe rețelele de socializare