Uneori ambulanța #SMURD rulează fără sirene, iar înauntrul ei salvatorii privesc tăcuți drumul de reîntoarcere către subunitate. 
Se întâmplă atunci când ei nu reușesc să salveze persoana pentru care au fost chemați, în ciuda tutoror eforturilor care le fac. Sunt momentele în care își reamintesc că #viața este mai presus de orice cuvinte și sunt încă o dată puși în fața faptului că cineva și-a pierdut mama, tatăl, bunicii sau chiar copilul.

Dacă, din înâmplare, i-ar vedea prin parbrizul ambulanței, pe trotuar, pe cei de-acasă, ar opri mașina, ar merge direct la ei, i-ar lua în brațe și nu le-ar mai da drumul.

Acum unul dintre echipajele SMURD se reîntoarce la bază, iar înăuntrul autoutilitarei salvatorii își vorbesc și deja pregătesc materialele următoarea intervenție. Se reîntorc spre Punctul de lucru Băișoara, de la ortopedie, unde au dus o femei cu suspiciune de fractură osoasă. De data aceasta viața persoanei nu a fost pusă pericol, iar salvatorii se bucură așa cum știu ei.

În curând unul dintre echipajele SMURD Cluj vor primi un nou caz, va fi al 130944 de la înființarea serviciului în județul #Cluj.

Dacă vrei să-i susții #redirecționează 2% din impozitul pe salariu către #salvatorii SMURD. Vă așteptăm în perioada 2 februarie – 10 martie (vineri, sâmbătă, duminică), în intervalele 10.00-20.00 în marile centre comerciale din Cluj-Napoca, iari de luni până vindei la sediul ISU Cluj de pe Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 69-71, unde poți să-l completezi și noi să-l preluăm pentru redirecționarea impoziului pe venit.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare
error