La doi ani de la scandalurile cu tentă sexuală care i-au curmat prematur viața de preot, Cristian Pomohaci a primit un premiu la care, cu siguranță, nu se aștepta.

Postul de televiziune Etno TV, l-a distins pe Pomohaci cu titlul de „cel mai iubit artist din Ardeal”, în cadrul Galei Premiilor Etno TV 2018.

„Am atâtea motive de bucurie, încât au izbucnit deodată – suprapunându-se. Ardealul mă iubește, dar și eu iubesc Ardealul, cu inima și cântecul meu de o viață de om.” a fost o parte din mesajul transmis de Pomohaci, care a lipsit de la gală.

Fostul preot, Cristian Pomohaci, a fost exclus din viața bisericească după ce Ziar de Cluj a publicat o înregistrare audio în care acesta solicita favoruri sexuale de la un băiat, care la vremea înregistrării era minor.

Cât privește premiul obținut de acesta, pare greu de crezut că i-a învins pe artiștii-legendă a Ardealului, precum Nicolae Furdui – Iancu, Aurel Tămaș sau Dinu Iancu Sălăjanu, însă se știe că aceste premii „de specialitate” sunt atribuite în mod subiectiv.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare
error