Una dintre cele mai de perspectiva si, in egala masura, subestimata comuna a judetului Mures este comuna Taureni.

Situata de-a lungul drumului judetean care leaga Ludusul de Sarmasu, comuna carmuita de 19 ani de Ovidiu Oltean este printre putinele unitati administrativ teritoriale din judet care dispune de TOATE utilitatile: apa, canalizare, gaz, energie electrica si o retea de drumuri moderna.

Aceste investitii au fost realizate prin stradania primarului care, la momentul primului mandat, a gasit o comuna in deriva, care nu promitea multe.

Ei bine, in acest an, la Taureni vor incepe patru lucrari de investitii care ar face invidios orice primar de Municipiu, daramite de comuna.

Este vorba despre un sediu administrativ nou si modern, in valoare de peste 3 milioane de lei, o retea de drumuri asfaltate, in valoare de 9 milioane de lei – ambele finantate prin PNDL, precum si o sala de sport ultramoderna, cu capacitate de 180 de locuri – destinata handbalistelor de la Arsenal Taureni, locul 3 pe tara la juniori 4 – finantata de COMPANIA NATIONALA DE INVESTITII.

A patra investitie majora, finantata din fonduri europene, va fi un centru de prevenire si combatere a abandonului scolar, care va fi dotat cu un internat de fete, pe care edilul de la Taureni vrea sa il transforme, in timp, intr-un centru de excelenta handbalistica.

Acest proiect va fi dezvoltat in colaborare cu alte doua comune din judet.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare
error