Unul dintre brandurile de alimente din România care urcă spectaculos în topurile de profil este „De la Ferma”.

Brânzeturile produse la Unirea, în județul Alba, au caracteristici aparte, atât prin gustul și aroma lor, cât și prin experiența proprietarilor fermei și unicitatea modului de marketare.

Într-o zi, în timp ce mă aflam într-un hipermarket din Cluj Napoca, m-am întâlnit chiar cu Marius Bîcu, proprietarul fermei, dar și al fabricii Unilact Transilvania.

Nu l-am recunoscut și, ca să fiu sincer, nici nu îl cunoșteam la vremea aceea, dar mi-a atras atenția felul în care pregătea fiecare bucată de brânză de burduf.

I-am cerut o mostră de brânză cu boia, iar el mi-a zis că s-ar putea să mă piște. Clar că, fiind amator de mâncare picantă, nu m-am speriat prea tare și am gustat.

De atunci încoace, tot căutam brandul acesta de brânzeturi și ieri am găsit site-ul brandului, pe care vă invit să-l vizitați și voi.

Brânzeturile produse „De la Ferma” sunt printre cele mai bune pe care le-am gustat vreodată și, gurmand fiind, am mâncat și din Mărginimea Sibiului și cașcaval afumat de Dâmbovița, și diverse sortimente de brânzeturi italienești, spaniole, englezești sau grecești, dar … „De la Ferma” e mai bun.

sursa foto: Ziarul Financiar

RefleqtMedia pe rețelele de socializare
error