La început de 2019, RefleqtMedia a avut o întâlnire cu primarul orașului Luduș – Cristian Moldovan, un om care a reușit, în 7 ani de mandat, să schimbe fața orașului pe care-l cârmuiește, dar și să îmbunătățească, în mod substanțial, bugetul local de venituri și cheltuieli al orașului.

Am vrut să aflăm de la primarul ludușean care sunt proiectele cu finanțare europeană pe care acesta le are în lucru sau pe care le-a semnat în acest mandat.

„Am semnat, anul trecut, un proiect cu finanțare europeană privind reabilitarea infrastructurii de apă și canalizare și asfaltarea mai multor străzi din cartierul Gheja. Totodată, avem în faza de contractare un proiect cu finanțare europeană privind reabilitarea termică a 6 blocuri din oraș.

La dezvoltarea acestui proiect ne-am lovit de reticența cetățenilor, care au considerat că nu dispun de fondurile necesare cofinanțării proiectului. Cu toate acestea, am reușit să includem 6 imobile pe care le vom reabilita termic și, sperăm ca, prin exemplul vecinilor lor, să-i determinăm și pe ceilalți cetățeni ai orașului nostru să participe activ la reabilitarea termică a blocurilor lor.”, a spus Cristian Moldovan.

Cât privește alte cereri de finanțare depuse către ADR Centru, primarul ludușean ne-a spus:

RefleqtMedia pe rețelele de socializare
error