Ieri după-amiază, Observator, Punctul și RefleqtMedia au scris articole cu privire la Daniel Popa, tânărul surdo-mut și epileptic care lipsește de mai multă vreme de acasă și pe care mama lui îl caută cu disperare.

La o zi de la articolele noastre, IPJ Mureș „s-a trezit” să dea comunicat de presă în legătură cu „persoană dispărută”.

„ La data de 20.12.2018, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş – Serviciul de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi de o femeie, despre faptul că fiul său, POPA DANIEL, de 32 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din Tîrgu Mureş și nu a mai revenit.

Semnalmente : înălțime 1,70 m, greutate 80 kg, păr șaten, ochii albaştri.

Îmbrăcăminte: la momentul plecării bărbatul purta o geacă de culoare gri, pulover de lână de culoare albastră, ghete de culoare maro.

POPA DANIEL este dat în urmărire naţională.

Susnumitul este surdo-mut.

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii cu privire la persoana dispărută, sunt rugaţi să anunţe la numărul de telefon 0265-202467 – Compartimentul Urmăriri sau la cea mai apropiată unitate de poliţie, apelând numărul unic de urgenţă 112.”, transmite IPJ Mureș.

Țineți cont că tânărul este dispărut din DOUĂZECI DECEMBRIE 2018, adică de douăzeci de zile, iar în tot acest răstimp, Poliția nu dat nicio informare privind căutarea lui.

Eficiență, siguranță și încredere, nu-i așa?

RefleqtMedia pe rețelele de socializare
error