Polițiștii din Câmpia Turzii au luat cu asalt Târgul săptămânal de miercuri

0
410

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au organizat şi desfăşurat o acţiune de asigurare şi menţinere a unui climat de ordine şi siguranţă publică cu ocazia Tărgului săptămânal care se desfăşoară pe raza municipiului. Câmpia Turzii.

La data de 21 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au organizat şi desfăşurat cu ocazia Târgului săptămânal ce se desfăşoară pe raza municipiului, o acţiune de asigurare şi menţinere a unui climat de ordine şi siguranţă publică. Au fost avute în vedere prevenirea şi combaterea faptelor de natură economică, judiciară şi siguranţă rutieră pe D.J.150 și D.N. 15 E-60.

În cadrul activităţilor au fost legitimate 88 de persoane, au fost controlate 55 de vehicule, au fost verificaţi 11 producători agricoli şi10 persoane fizice autorizate.

Pentru abaterile de la legislaţia în vigoare, au fost aplicate 44 de sancţiuni contravenţionale, 31 conform OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, fiind reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă determinată 2 permise de conducere reținute. Au mai fost aplicate sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea Legii 12/1990 privin comerţul stradal ilicit, respectiv 6 sancţiuni aplicate, 3 pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice conform Legii nr. 61/1991 republicată, în alte 4 cazuri fiind aplicate sancţiuni pentru încălcarea altor acte normative. De asemea au fost ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare de 1700 de lei.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare