Dorin Lojigan L-A ACTIONAT in instanta pe PREFECTUL DE CLUJ

0
545

Întotdeauna am afirmat că interesele cetățenilor din Municipiul Câmpia Turzii sunt superioare oricăror orgolii sau ambiții politice.

Tocmai din acest motiv am decis să-l acționez în instanță pe prefectul județului Cluj, Ioan Aurel Cherecheș, pentru a-l obliga să ducă la bun sfârșit protocolul semnat în luna octombrie 2017, prin care la Câmpia Turzii trebuiau să se deschidă birourile de Permise și Înmatriculări și Pașapoarte. Azi am inregistrat pe rolul Judecatoriei Turda actiunea in instanta, sub nr. 6884/328/2018.

Din informațiile pe care le dețin, reticența prefectului de a pune în aplicare protocolul semnat, împreună cu Municipiul Câmpia Turzii și cu IPJ Cluj nu a fost altceva decât un joc politic, ordonat de mai-marii acestuia de la București, iar dacă se va dovedi că acest lucru este real, prefectul de Cluj va trebui să demisioneze.

Nu ai voie, ca reprezentant al Guvernului în teritoriu să te subordonezi unor mojicii politice de cea mai joasă speță – în special atunci când tu, personal, recunoști pe postul natinal de televiziune, că serviciile care ar trebui să se deschidă la Câmpia Turzii ar deservi peste 100.000 de cetățeni.

Am deplină încredere în actul de justiție din România și sunt convins că, odată ce acest proces se va termina, prefectul de Cluj va fi nevoit să deschidă birourile promise!

Profit de această ocazie pentru a-mi reitera afirmațiile potrivit cărora nu voi cruța niciun efort pentru bunăstarea și dezvoltarea orașului Câmpia Turzii și le mulțumesc concetățenilor mei pentru încrederea care mi-o acordă atât mie, cât și echipei din Primărie.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare