Ca urmare a articolului precedent cu disensiunile privind salubrizarea de la Tritenii de Jos, Dorin Lojigan – edilul Municipiului Câmpia Turzii – ne-a contactat pentru a-și prezenta propria versiune vis-a-vis de cele relatate de Valer Sașa – edilul comunei Tritenii de Jos.

„NICIODATA dar NICIODATA, primarul din Triteni nu m-a contactat pe mine sau pe cineva din Primarie pentru a se rezolva această problemă. Chiar dacă o făcea nu avea cum Primaria sa ii rezolve problema. Are o relatie contractuala cu o societate comerciala. Nu putea Primaria Campai Turzii sa ii achite datoria de 1,3 miliarde lei vechi. Dupa ce si-a platit datoria salubritatea a inceput sa ridice gunoiul. Sustinerile ca i se factureaza si incaseaza bani pe cantitati este un alt neadevar intrucat i se factureaza si incaseaza aceeasi suma in fiecare luna, in functie de numarul de locuitori.

Daca nu ii convine modul in care i se presteaza serviciul poate linistit sa ceara rezilierea contractului uzand de clauzele contractuale. Sunt suficiente firme pe care sunt convins ca le poate gasi si aduce in comuna sa ii duca gunoiul”, spune Lojigan.

Referitor la problemele privind salubritatea, Lojigan îi recomandă omologului său să uziteze de clauzele contractuale, pentru a-și regla problema, fără să transforme totul într-o problemă politică.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare
error