Prin intermediul unei scrisori deschise, adresate primarului municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, PSD Cluj solicită amenajarea unei clădiri noi în care să funcționeze Filarmonica de stat Transilvania și Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj Napoca.

„Stimate domnule primar,

Cluj-Napoca este un oraş cu o viaţă culturală de excepţie, măiestria numeroşilor artişti, muzicieni, şcoliţi în Cluj, fiind renumită în ţară dar şi peste hotare.

De mai bine de 12 ani, promiteţi, la fiecare ciclu electoral, o clădire nouă pentru Filarmonica de stat Transilvania şi Academia de Muzică “Gheorghe Dima”, ba chiar în toţi aceşti ani, Primăria Municipiului Cluj-Napoca, prin Sorin Apostu, a anunţat alocarea de fonduri pentru contractul de proiectare în valoare de 2,1 milioane de lei.

Stimate domnule Emil Boc,

După cum bine ştiţi, la ora actuală, cele două instituţii îşi desfăşoara activitatea cu dificultate majoră, şi din cauza lipsei unui sediu numeroşi artişti au luat calea altor centre culturale! Ţineţi-vă de cuvânt şi opriţi această băjenie culturală!

Vă solicit să vă respectaţi cuvântul dat în anul 2006 şi să prioritizaţi construcţia clădirii din respect pentru mediul cultural clujean şi pentru toţi artiştii care au făcut, fac şi vor face onoare oraşului nostru.
Deputat Horia Nasra
Preşedinte PSD Cluj ”, se arată în scrisoarea deschisă prezentată de PSD Cluj.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare
error

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here