În această perioadă, administrația locală a comunei Tureni a lansat în procedura de licitație două proiecte foarte importante pentru comunitatea locală.

Primul proiect este despre lucrările de reabilitare a 8 kilometri de străzi, care sunt finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Odată cu adjudecarea proiectului, comuna Tureni va căpăta o nouă față, pentru că, alături de proiectul pe măsura europeană 7.2 va asigura asfaltarea a unui procent mare dintre străzile comunei.

Al doilea proiect vizează construirea unei capele mortuare în satul Tureni, astfel încât cetățenii comunei să-și poată organiza serviciile funerare într-un mediu modern, la standardele legislației în vigoare.

„Sunt proiecte normale pentru o comună emergentă, așa cum este Tureni. Sunt fericită că sunt sănătoasă și pot contribui la dezvoltarea comunei pe care o cârmuiesc și le mulțumesc cetățenilor noștri pentru faptul că sunt alături de administrația locală pe care o reprezint”, declară Daniela Mănăilă, edilul comunei Tureni.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare
error

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here