ZMT alături de Crucea Roșie – filiala Cluj vă invită vineri, 17 august, de la ora 15.00 în Parcul Central, pentru a asista la concursul de acordare a primului ajutor. La concurs vor participa elevii turdeni care au făcut parte din echipajele concursului “Sanitarii pricepuți” la fazele locale și județene. Aceștia ne vor face adevărate demonstrații de ‘salvat vieți’ și ne vor acorda informații prețioase care ne vor fi de ajutor atunci când cineva va depinde de intervenția noastră urgentă pentru a rămâne în viață.

Concursul de prim ajutor “Sanitarii Pricepuți” este o premieră în cadrul Zilelor Municipiului Turda. Acesta are scopul de a conștientiza populația asupra importanței pe care o au abilitățile și cunoștințele în ceea ce privește acordarea primului ajutor. De asemenea, este foarte important ca cetățenii să se familiarizeze cu procedurile de acest tip. Primul ajutor nu înseamnă o substituire a serviciilor de urgență; acesta este un prim pas vital pentru oferirea unei intervenții rapide și efective care ajută la reducerea traumatismelor serioase și la îmbunătățirea șanselor de supraviețuire. Acționarea imediată și aplicarea tehnicilor adecvate fac o diferență în salvarea vieților.

Vă așteptăm alături de noi!
————————————————————————————————————-
ZMT mulțumește sponsorilor și partenerilor:
Gold: SALINA Turda, COMPANIA DE APĂ ARIEȘ, DOMENIUL PUBLIC Turda
Silver: Holcim, ACSA, ASA Consolis
Bronze: DDD Insecto, Massimo, Transilvania Impact, Pui de Moroșan, Petric
Basic: Raiffeisen Bank, Dachim, Rusalca, Marele Alb, Esopetrol, Pizza Planet, Biti, Modulo Decor, Takka Roof, Maxim Invest, Edy Star, Alpin 57 Lux, Opticon, Oncos, Vitafarm Plus, Tase Mara, Rimm Proiect, Maximal, Dactylis Prod, Flavius Nutritia, Mirflav, Redoxim, Iva Comexim, Galateea Farm, Celeste Com, Met Copilul, Veroli Farmacie, Nina Impex, Clasic Artdesign, Sanitex Mag Mixt

RefleqtMedia pe rețelele de socializare
error

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here