web analytics
Home Știri din Câmpia Turzii Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii se întrunește în ședință ordinară

Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii se întrunește în ședință ordinară

- Publicitate -

DISPOZIŢIE
Nr.550 din 19.07.2018
privind convocarea Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii în şedinţă ordinară

Primarul Municipiului Câmpia Turzii;
În conformitate cu prevederile art.39 alin.(1), alin.(3) şi alin.(5) din Legea nr.215/2001 a administraţiei publice locale, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;
În temeiul dispozițiilor art.68 alin.(1) din Legea nr.215/2001 a administraţiei publice locale, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;

DISPUNE:

Articol unic:
– Se convoacă, în sedinţă ordinară, Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii, pentru ziua de joi, 26.07.2018, ora 13.00
– Şedinţa va avea loc în sala de şedinţe a Palatului Cultural „IONEL FLOAŞIU” Câmpia Turzii, cu următoarea:

ORDINE DE ZI:

1. Raport privind monitorizarea activității asistenților personali desfășurată în perioada 01 ianuarie 2018 – 30 iunie 2018.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție al bugetului local, al bugetului activităților finanțate integral din venituri proprii și al bugetului instituțiior finanțate integral din venituri proprii la data de 30.06.2018.

3. Proiect de hotărâre privind acordarea unor facilități fiscale pentru societatea BERG BANAT S.R.L.

4. Proiect de hotărâre privind numirea doamnei Mustea Anca Mihaela în funcția de membru în Consiliul de Administrație la societatea Parc Industrial Câmpia Turzii S.A.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea PLANULUI URBANISTIC ZONAL pentru lucrarea CONSTRUIRE ATELIER REPARAȚII AUTO ȘI ÎMPREJMUIRE în municipiul Câmpia Turzii, str. Iancu Jianu, nr.39, jud. Cluj.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea PLANULUI URBANISTIC ZONAL pentru lucrarea SCHIMBARE DE DESTINAȚIE DIN CENTRALĂ TERMICĂ în CLĂDIRE DE BIROURI și COMPARTIMENTĂRI INTERIOARE în mun. Câmpia Turzii, Aleea Constructorilor, nr.4, jud. Cluj.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea PLANULUI URBANISTIC ZONAL pentru lucrarea DEZVOLTARE ZONĂ REZIDENȚIALĂ între str. George ENESCU – str. Viitorului, în municipiul Câmpia Turzii, jud. Cluj.

8. Proiect de hotărâre privind radierea imobilelor din domeniul privat al municipiului Câmpia Turzii, înscrise în CF 54836 Câmpia Turzii și CF 54842 Câmpia Turzii.

9. Proiect de hotărâre privind însușirea documentației tehnice pentru dezmembrarea imobilului înscris în CF nr.55199 Câmpia Turzii.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului, tarifelor și contractului standard pentru stabilirea exercitării dreptului de acces pe proprietatea publică sau privată a municipiului Câmpia Turzii în vederea construirii, instalării, întreținerii, înlocuirii ori mutării rețelelor de comunicații electronice sau a elementelor de infrastructură fizică necesară susținerii acestora, modului de utilizare partajată a elementelor de infrastructură, precum și măsurile privind construirea de rețele de comunicații electronice.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului privind ocuparea temporară a domeniului public al municipiului Câmpia Turzii.

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea Actului adițional la Contractul de delegare a serviciului public de salubrizare, aprobat prin HCL nr.75/2008.

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării „Programului anual de întreținere, modernizări și investiții pentru anul 2018”, conform „Contractului de delegare a serviciului public pentru construirea, modernizarea, exploatarea și întreținerea străzilor, drumurilor, podurilor, a pasajelor rutiere și pietonale, amenajare, întreținere și înfrumusețare a spațiilor verzi, montare de mobilier stradal, fântâni arteziene și decorative, statui și monumente, amenajări, dotări, întreținere locuri de joacă, fitness ți skate-park aferente domeniului public și privat al municipiului Câmpia Turzii”, aprobat prin HCL nr.82 din 26.04.2018.

14. Proiect de hotărâre privind aprobarea metodologiei de acordare a serviciilor de îngrijire la domiciliu pentru persoane vârstnice.

15. Proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr.14/26.01.2017 privind constituirea Comisiei sociale care verifică și analizează dosarele în vederea stabilirii ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe sociale și ANL.

16. Proiect de hotărâre privind aprobarea Listei de repartizare a locuințelor sociale din municipiul Câmpia Turzii, pentru anul 2018, destinate închirierii.

17. Diverse.

PRIMAR,
Dorin Nicolae LOJIGAN

AVIZAT,
SECRETAR,
Niculae ȘTEFAN

- Advertisement -
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,200FansLike
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

Dorin Lojigan, despre înfrângerea Mirelei Vereș: „Nu s-a consultat cu mine!”

În cadrul primului interviu acordat de Dorin Nicolae LOJIGAN după preluarea noului mandat, pentru un site local de știri, și care va...

Daghemana Câmpia Turzii ANGAJEAZĂ!

Magazinul alimentar, Daghemana Câmpia Turzii, angajează VÂNZĂTOARE! Se oferă: salariu atractiv condiții sigure de lucru contract pe perioadă NEDETERMINATĂ Relații la telefon: 0722246231

Angajare la Transilvania Impact Import Export

Transilvania Impact Import Export angajeaza sofer profesionist cat B+E pentru pompa de beton stationara. Mai multe detalii la numarul de telefon 0720.600.620 CV se pot depune la...

Daghemana ANGAJEAZA!!!

SC Daghemana Com SRL angajeaza! Se cauta sofer, categoria D, cu ATESTAT! INFO LA TELEFON: 0722246231

Ultimele știri

Accident la Mărtinești – o femeie a fost rănită!

Un autoturism s-a răstunat în jurul orei 15.00, în apropiere de localitatea Vâlcele. S-au deplasat la locul evenimentului o autospecială și un echipaj...

🆕ℹ Încă un punct de distribuție bilete

 Stimați călători, vă informăm că puteți achiziționa bilete de călătorie de la magazinul alimentar Gabma Impex SRL, situat în stația din Micro...

Dorin Lojigan, despre înfrângerea Mirelei Vereș: „Nu s-a consultat cu mine!”

În cadrul primului interviu acordat de Dorin Nicolae LOJIGAN după preluarea noului mandat, pentru un site local de știri, și care va...

Accident sau sinucidere, la Turda

Un barbat a cazut de la etajul unui bloc situat pe Calea Victoriei din Turda. La fata locului sunt politia, dar si o...

Magnificii sunt pregatiti sa dea piept cu ISTORIA!

Dupa 35-35 pe teren propriu, AHC Potaissa Turda va juca, in aceasta seara, returul cu FENIX Toulouse, cu gandul la o premiera...
- Advertisement -