Suedez urmărit internațional – capturat în Mureș

0
665

Poliţiştii din Mureş, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Poliţiei Române, au depistat un bărbat căutat de autorităţile din Suedia pentru comiterea infracţiunilor de ameninţare şi consum de droguri.

La data de 4 iulie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Gorneşti au depistat, în localitatea mureşeană Gorneşti, un tânăr, de 24 de ani, din localitatea Gorneşti, judeţul Mureş, pe numele căruia autorităţile suedeze au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infracţiunilor de ameninţare şi consum de droguri, pe teritoriul Suediei.

Pentru depistarea celui în cauză, polițiștii au beneficiat de date și informații, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale l-au prezentat pe cel în cauză Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu-Mureș, pe numele său fiind emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Curții de Apel Tg. Mureş, în vederea demarării procedurilor de predare către autoritățile din Suedia.

Tânărul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here