Scandal la Spitalul Municipal Turda – o doctoriță este acuzată că a periclitat viața unui bolnav

0
2014

Florin Cristurean, un cetățean al municipiului Turda, a relatat – prin intermediul rețelelor de socializare, pățania prin care a trecut sora sa, la Spitalul Municipal Turda.

„In data de 16.06.2018 in jurul orelor 17 o ruda a avut nevoie de o urgenta medicala.Sa prezentat la Spitalul mun.Turda unde de garda la UPU se afla dr…..,in urma investigatiilor facute si a diagnosticului dat a rezultat ca pacienta cu sindromul Daun avea printre altele afectiuni gastro-intestinale si o saturatie de oxigen de 60%.Ia prescris sa ia tab.digestiv,iar joi 21.06.2018 sa se prezinte la sSpital pentru o ecografie abdominala.la data de 19.06.2018 un frate a solicitat de urgenta Salvarea prin 112 pentru a interveni in cazul rudeniei cu sindromul Daun,pe motiv ca nu mai poate respira,vorbi,fapt pentru care a fost internata la spitalul mun.Campia Turzii in stare foarte grava,avand respiratie respiratorie degradata,saturatie oxigen sub 60% unde si azi 24.06.2018 se afla i stare destul de grava. Cei de facut cu acesti medici in speta dr….. de la upu Spital mun.Turda,care ia o gramada de bani (mariri de salarii ca sa-i multumeasca)insa nu-si fac datoria de medic numai superficial.Trebuie sa plateasca cu varf si indesat pentru Culpa medicala (trimite bolnavul acasa cu saturatie oxigen 60%)stiind ca pacientul sr afla i real pericol de DECES! Nu i este rusine,va plati! ATENTIE !!!”, a spus Cristurean pe rețelele de socializare.

Doctorița acuzată de neglijență este angajată la Spitalul Municipal Turda, în cadrul Compartimentului de Primiri Urgențe.

RefleqtMedia l-a contactat pe managerul Spitalului Municipal Turda, domnul Ovidiu Stănilă. Acestuia i s-a prezentat cazul, iar în jurul amiezei vă vom prezenta un răspun oficial din partea instituției medicale turdene.

Totuși, Ovidiu Stănilă a ținut să precizeze faptul că îi vine greu să creadă că un medic de pe CPU ar fi putut lua o asemenea decizie.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare
error

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here