Sticla Arieșul Turda și Soda Ocna Mureș au promovat în Liga a III-a

0
600

După-amiaza de sâmbătă, 23 iunie, a consființit promovarea spre Liga a III-a pentru două echipe de fotbal ale căror nume este sinonim cu istoria, Sticla Arieșul Turda și Soda Ocna Mureș.

La Mirșid, Sticla Arieșul Turda a câștigat cu scorul de 4-2, după ce câștigase la scor și în turul barajului de promovare disputat în compania formației, Unirea Mirșid.

Astfel, elevii lui Artur Podar au promovat în Liga a III-a, bucurându-se de susținerea administrației publice locale și cu gândul de a se menține pe cea de-a treia scenă a fotbalului național.

În schimb, la Ocna Mureș, Soda din localitate era promovată la masa verde, după ce FRF a interzis echipei Unirea Cristuru Secuiesc să participe la barajul de promovare.

Astfel, ocnamureșenii au decis disputarea unui amical în companiei formației Unirea Alba Iulia, pe care au învins-o cu scorul de 6-2.

Există mari șanse ca Sticla Arieșul Turda și Soda Ocna Mureș să fie colege de serie, în Liga a III-a și astfel să împreună să se lupte pentru performanță.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here