IPJ Mureș despre: „VERIFICAREA SISTEMELOR DE SECURITATE”

0
545

În intervalul 30 mai – 12 iunie a.c., în urma acţiunilor desfăşurate în domeniul verificării sistemelor de securitate de poliţiştii de la ordine publică, au fost aplicate 11 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.500 de lei.

În perioada 30 mai – 12 iunie a.c., sub coordonarea Direcţiei de Ordine Publică a Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii de ordine publică au organizat, la nivelul judeţului Mureş, 25 de acţiuni, pentru verificarea sistemelor de securitate ale unor obiective.

Astfel, au fost controlate 134 de obiective care operează cu valori, respectiv unităţi şi instituţii de interes public, unităţi bancare, instituţii de creditare din categoria organizaţiilor cooperatiste şi I.F.N., societăţi care au ca obiect de activitate schimbul valutar, case de amanet şi unităţi profilate pe activităţi cu bijuterii, unităţi poştale, staţii de comercializare a carburanţilor, spaţii comerciale, săli de jocuri de noroc, prestatori de servicii de pază şi în sisteme tehnice, dar şi alte categorii de unităţi.

În urma controalelor efectuate, pentru neregulile constatate poliţiştii au aplicat 11 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.500 de lei.

Poliţiştii vor continua şi în perioada următoare acţiunile pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului agenţilor economici şi verificarea legalităţii funcţionării prestatorilor de servicii de securitate.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here