DESENE PE ASFALT PENTRU COPIII DIN CUGIR, ORGANIZATE ÎN CADRUL PROIECTULUI „EDUCAŢIE RUTIERĂ – EDUCAŢIE PENTRU VIAŢĂ”

0
553

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba împreună cu Consiliul Judeţean Alba şi cadre didactice au organizat concursuri de desene pe asfalt pentru copiii din oraşul Cugir. Acţiunea s-a desfăşurat sub sloganul ”O lume de copii – o lume sigură!” şi a avut loc în cadrul proiectului „Educaţie Rutieră – Educaţie pentru viaţă”.

Seria activităţilor organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu Consiliul Judeţean Alba, în cadrul proiectului „Educaţie Rutieră – Educaţie pentru viaţă”, organizat, anual, în preajma Zilei Internaţionale a Copilului, au continuat azi, 4 iunie.

Astfel, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir, reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Alba şi cadre didactice la grădiniţe şi şcoli gimnaziale din Cugir, au organizat, la Grădiniţa cu Program Prelungit „Prichindel” din oraş, concursul de desene pe asfalt „O lume de copii – o lume sigură!”, la care au participat 140 de preşcolari şi elevi ai claselor pregătitoare.

Prin desenele lor, cei mici au demonstrat cunoaşterea regulilor de circulaţie rutieră şi talentul artistic, iar pentru implicare şi strădania lor au fost premiaţi cu dulciuri şi diplome oferite de Consiliului Judeţean Alba.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here