Viol la Ocna Mureș

1
2666

La data de 15 mai a.c., poliţiştii din Ocna Mureş au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de un bărbat de 77 de ani, cetăţean olandez cu rezidenţă în România. Față de acesta au fost demarate cercetările pentru viol.

Se pare că acesta l-ar fi violat pe nepotul să, în vârstă de 5 ani, aflat în România de circa două săptămâni, în vacanţă.

Pentru obţinerea de probe, poliţiştii au făcut o percheziţie la locuinţa din Ocna Mureş a cetăţeanului olandez, în urma căreia au ridicat un calculator şi mai multe mijloace de stocare.

Urmează ca în cursul zilei de azi, 16 mai, bărbatul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

1 COMMENT

  1. Pffff. Ce stire superficiala! De ce nu spuneti si ca era pastor penticostal!? Daca era vorba de un preot ortodox imediat ati fi sarit in sus! Daca e pastor penticostal, baptist sau preot catolic evident musamalizati titulatura. Cata nedreptate si lipsa de profesionalism. Lasa asa, fiecare sa judece dupa cat il duce capul. Prostiti pe fraieri, dar mai suntem unii si destepti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here