Citește aici de ce s-a demolat vechea toaletă publică din Centrul Turzii

0
543

Nu puțini au fost aceia care au contestat decizia Primăriei Turda de a demola vechea toaletă publică din Centrul Istoric, astfel că ieri, prin intermediul grupului „Azi în Turda” – reprezentanții administrației locale au venit cu precizări pe subiect.

„Vechea toaletă publică din centrul Turzii a fost demolată deoarece atât din punct de vedere igienico-sanitar cât și estetic nu mai corespunde standardelor stabilite de municipalitate.

În locul acesteia a fost montată o toaletă publică automatizată care pe lângă faptul că este mult mai ușor de folosit, reduce costurile de întreținere cu peste 65%.
În realizarea acestui proiect s-a ținut cont de necesitatea deservirii turiștilor Muzeului de Istorie și a populației din centrul Turzii.

Toată zona Pieței Tricolorului este acum monitorizată video pentru a descuraja comportamentul nepotrivit al oamenilor străzii care s-au “acomodat” în zonă, cerșetoria și alte practici antisociale.

În curând tot acest perimetru va deveni o oază de relaxare atât pentru turiștii care tranzitează orasul nostru cât și pentru locuitorii orașului.”, au precizat reprezentanții Primăriei Turda.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here