web analytics
Home Știri din zonă Lecții de design vestimentar, bune maniere și IT pentru viitorii manageri ai...

Lecții de design vestimentar, bune maniere și IT pentru viitorii manageri ai societății

- Publicitate -

Dacă e ceva ce îmi place la societatea în care trăim este tocmai faptul că acțiunile adulților se concentrează pe faptele copiilor sau mai bine spus pe viitoarele fapte ale copiilor. Cum așa? Simplu! Cursurile opționale pentru copii se axează pe ceea ce vor putea face în viitor.
Cursuri pentru viitori manageri
Să luăm de exemplu lecțiile de IT. Mulți copii se joacă pe deviceuri și descoperă ce înseamnă să fie gameri pasionați. Însă sunt și copii care doresc să învețe să creeze astfel de jocuri și participă la cursuri de IT începând cu primele lecții de Scratch până la cursuri de programare și development care îi ajută să își dezvolte cunoștințele și mai ales abilitățile. Ce învață la acele cursuri în afară de ceea ce este evident? Acești copii învață să creeze comenzi, să lucreze în echipă, să evalueze proiectele proprii și ale colegilor, să ajute pe cei care nu au înțeles ceva, să fie responsabili pentru diverse părți componente ale unui program informatic.
Dacă ne gândim la lecțiile de bune maniere și la cele de dans, lucrurile sunt clare. Copiii învață cum să meargă frumos, cum să se comporte în diverse medii, cum să își controleze reacțiile dacă cineva îi provoacă în mod deliberat, cum să danseze orice stil de dans. Ce învață în plus? Să se îmbrace frumos, asortat, să fie eleganți în mișcare, să respecte dacă vor să fie respectați, dar mai ales să învețe cum să își creeze prieteni astfel încât, în viitor, să știe cum să creeze acea numită plasă profesională de oameni cu care vor colabora la diverse proiecte.
Există, nu-i așa, multe cursuri de limbi străine dedicate copiilor. Dacă în urmă cu câțiva ani se punea problema să se vorbească minim 1 limbă străină de circulație internațională, în ziua de azi se merge pe minim 2 limbi străine de circulație internațională și o limbă străină așa numită exotică. De ce această schimbare? Pentru că piața muncii este competitivă, iar părinții au realizat că trăim într-o societate în care vor exista mereu cei care pot, vor și au, respectiv cei care pot, nu vor și nu vor avea decât minimul necesar. Este deja un lucru curent acest curent și sunt mulți copii care vorbesc fluent limbile pe care le învață la cursurile plătite de părinții lor.
Dacă ne uităm la rândurile de mai sus, observăm ușor că au în comun câteva lucruri esențiale: la absolut toate cursurile se utilizează noțiuni într-o altă limbă, copiii învață să lucreze în echipă, să fie responsabili, să aibă maniere, să evalueze obiectiv atât propriile proiecte, cât și pe ale celorlalți. Ce urmează?
Și ajungem acum la cursurile de design vestimentar. Aceste cursuri sunt dedicate copiilor pasionați de artă. Pare ceva simplu, dar nu e chiar așa. În afară de regulile generale de accesorizare a unei ținute, copiii învață istoria omenirii privită din perspectiva evoluției vestimentare, învață să recunoască stiluri specifice anumitor epoci, să deseneze haine specifice fiecărei perioade istorice și să creeze propriile ținute. Dincolo de aceste aspecte, învață să observe, să redea ceea ce ochiul vede liber și să pună accent pe anumite părți componente ale corpului pentru a evidenția și pune în avantaj orice tip de siluetă.

Actualii manageri și experiența dobândită prin muncă asiduă
Aceste cursuri dedicate copiilor ajută adulții de mai târziu. Mulți părinți au realizat că este important să formeze caracterul de vârste mai mici astfel încât să îi ajute să ia decizii mai ușor, să cântărească avantajele și dezavantajele și să știe nu doar să lucreze în echipă, ci și să își asume responsabilitatea conducerii unei echipe.
Dacă ne uităm la firmele românești care au rezistat pe piață de mai bine de 10 ani, Atelierele Unika se remarcă exact prin aceste trăsături: eleganță, responsabilitate, profesionalism, putere de caracter, dorința de a vrea, de a putea și de a face diferența pe piața românească de profil.
Managerii din ziua de azi au învățat prin propriile forțe și experiențe cum să conducă afacerile, cum să se adapteze la timpurile trăite și mai ales la cerințele pieței în continuă schimbare.
Să luăm spre exemplu agendele și notesurile puse la dispoziția clienților de către Atelierele Unika. Nu doar că există posibilitatea ca la o comandă de un anumit număr de agende si notesuri să se personalizeze coperțile, dar oferta este foarte interesantă.
La noi în țară Atelierele Unika reprezintă cel mai mare producător autohton de notesuri, agende din piele naturală și ecologică, cadouri corporate (etuiuri pentru pixuri și ochelari, brelocuri, portchei, portofele, seturi de birou, etc.), mape și note de plată, cutii unicat, cutii din piele ecologică și naturală, oferind posibilitatea de a alege din cele 40 de culori din piele naturală, respectiv din peste 100 de nuanțe și texturi de piele ecologică.
Dacă ne gândim la faptul că mulți oameni au învățat să asorteze hainele și accesoriile pentru a crea o imagine de profesioniști, nimic nu e mai simplu de ales pentru că profesioniștii Unika s-au gândit și la acest aspect.
Oferta o găsiți pe site și puteți alege orice produs doriți de la etui pentru ochelari ori pentru instrumentele de scris până la port fard, port chei, port cărți de vizită, mape ori serviete pentru documente, seturi pentru birou ori chiar portofele.
Iată cum unii învață de mici să devină manageri, să se îmbrace cu gust, să lucreze în echipă ori să conducă echipe, iar alții învață prin muncă și oferă posibilitatea altora de a alege produse speciale care să îi ajute să își creeze ori contureze imaginea profesională dorită. De ce au rezistat produsele Unika pe piață de mai bine de 10 ani și de ce sunt recunoscute inclusiv pe plan internațional? Din 10 motive: eleganță, rafinament, calitatea produselor, calitatea accesoriilor, profesionalism, design deosebit, adaptarea la cerințele pieței, personalitatea unică a produselor, raport optim preț-calitate, respect pentru client.
Aș zice că viitorul sună bine, iar prezentul ne bucură cu ofertele pe care ni le oferă. Voi ce ziceți?

- Advertisement -
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,200FansLike
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

Predicție Public Affairs Solutions: PNL câștigă minim 18 județe, la nivel național! (Vezi ce fiefuri social-democrate ar putea deveni galbene de astăzi)

În urmă cu două zile, Public Affairs Solutions, un institut de sondare sociologică din București, a dat publicității o serie de estimări...

Daghemana Câmpia Turzii ANGAJEAZĂ!

Magazinul alimentar, Daghemana Câmpia Turzii, angajează VÂNZĂTOARE! Se oferă: salariu atractiv condiții sigure de lucru contract pe perioadă NEDETERMINATĂ Relații la telefon: 0722246231

Angajare la Transilvania Impact Import Export

Transilvania Impact Import Export angajeaza sofer profesionist cat B+E pentru pompa de beton stationara. Mai multe detalii la numarul de telefon 0720.600.620 CV se pot depune la...

Daghemana ANGAJEAZA!!!

SC Daghemana Com SRL angajeaza! Se cauta sofer, categoria D, cu ATESTAT! INFO LA TELEFON: 0722246231

Ultimele știri

Predicție Public Affairs Solutions: PNL câștigă minim 18 județe, la nivel național! (Vezi ce fiefuri social-democrate ar putea deveni galbene de astăzi)

În urmă cu două zile, Public Affairs Solutions, un institut de sondare sociologică din București, a dat publicității o serie de estimări...

“Fumigena” opozitiei turdene, ignorata de BEC

Pentru ca nu se puteau abtine sa nu manipuleze electoratul turdean si dupa campania electorala, aripa mincinoasa a opozitiei turdene a pus...

Secția de vot din județul Cluj cu 94% prezență la urne

Deși media județului Cluj privind prezența la urne este sub media națională, există o secție de vot în care prezența atinge 95%. Este...

Avram Gal: „Am votat pentru un oraș în care să ne dorim să locuim!”

De la ora 10:00, candidatul ALDE la funcția de primar, Avram Marius Gal, a votat, alături de familie și de activul de...

22% prezență la urne, la Chețani! Vezi prezența din alte comune ale județelor Cluj și Mureș!

Cetățenii din Chețani sunt disciplinați și cred în puterea votului. Așa se explică prezența mult-ridicată la urne din comună. La ora 12:00 în...
- Advertisement -