web analytics
Home Stiri din Mures POLIŢIA MUREŞEANĂ ASALTATĂ DE DESENE ŞI FELICITĂRI ÎN CONCURSUL DE DESENE/FELICITĂRI...

POLIŢIA MUREŞEANĂ ASALTATĂ DE DESENE ŞI FELICITĂRI ÎN CONCURSUL DE DESENE/FELICITĂRI « LA MULŢI ANI POLIŢIEI ROMÂNE! »

- Publicitate -

Pentru că siguranţa copiilor ocupă un loc important în preocupările poliţiştilor, în seria manifestărilor organizate pentru marcarea Zilei Poliţiei Române – 25 Martie – se înscrie şi concursul de desene-felicitări organizat de Poliţia mureşeană, prin Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, pentru a afla cum văd copiii/ elevii această instituţie şi mai ales ce aşteaptă de la oamenii legii.

Peste 100 de cadre didactice din peste 40 de unităţi şcolare din judeţ au trimis lucrări realizate de 630 de elevi. Bucuria vine nu doar din numărul mare de lucrări, ci şi din faptul că, alături de şcolile din oraşele judeţului, numeroase şcoli din mediul rural au implicat copiii, printre care Şăuşa, Laslăul Mare şi Mic, Suplac, Băla, Deda, Stânceni, Hodac, Vidrasău, Veţca, Sâncraiu de Mureş, Cristeşti, Văleni, Eremitu, Iclandu Mare, Albeşti, Şăulia, Sânpetru de Câmpie.

Analiza lucrărilor – extrem de dificilă, s-a desfăşurat pe cele 2 secţiuni – DESENE şi FELICITĂRI, având în vedere vârsta, respectiv pe categorii: cls.0-I, II-III, IV-V.

În 22 martie a.c., a avut loc festivitatea de premiere, într-un cadru pe care l-am dorit deosebit. Alături de oaspeţi importanţi – Instituţia Prefectului, preşedinte şi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean, procuror general – Parchetul de pe lângă Curtea de Apel, inspector şcolar general, şefii instituţiilor din MAI şi ai altor instituţii partenere, poliţiştii – alături de echipa managerială, au aşteptat copiii cu surprize.

Diplomele şi aplauzele au fost însoţite de premii pentru 50 de copii, având şi sprijinul Salvaţi Copiii şi Herlitz. Pe categorii de vârstă, înmânarea premiilor s-a făcut cu implicarea Prefectului, a preşedintelui CJ, a doamnei procuror general, a inspectorului şcolar şi a şefului I.P.J. Mureş.

A doua parte a activităţii a oferit copiilor posibilitatea de a vedea de aproape, a întreba, a încerca echipamentul şi unele dotări ale poliţiştilor rutieri, criminalişti, acţiuni speciale, precum şi micul spectacol al unuia dintre câinii poliţişti.
Desigur, nu putea fi încheiată o activitate fără dulciuri şi mici suveniruri. Iar pe bucata de hârtie pe care şi-au văzut amprentele şi pe steguleţele din prăjituri, mesajul păstrat de copil, amintirea zilei a fost aceeaşi: „AM FOST INVITAT SPECIAL LA ZIUA POLIŢIEI!”

Mulţumim tuturor celor implicaţi în acest demers, copiilor, cadrelor didactice şi părinţilor. Încântarea copiilor şi feed-back-urile primite au meritat toate eforturile!

- Advertisement -
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,200FansLike
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

Daghemana Câmpia Turzii ANGAJEAZĂ!

Magazinul alimentar, Daghemana Câmpia Turzii, angajează VÂNZĂTOARE! Se oferă: salariu atractiv condiții sigure de lucru contract pe perioadă NEDETERMINATĂ Relații la telefon: 0722246231

Angajare la Transilvania Impact Import Export

Transilvania Impact Import Export angajeaza sofer profesionist cat B+E pentru pompa de beton stationara. Mai multe detalii la numarul de telefon 0720.600.620 CV se pot depune la...

Daghemana ANGAJEAZA!!!

SC Daghemana Com SRL angajeaza! Se cauta sofer, categoria D, cu ATESTAT! INFO LA TELEFON: 0722246231

Ultimele știri

Avram Gal: „Din 27 septembrie sunt pregătit să preiau frâiele Municipiului Câmpia Turzii”

Dragi prieteni, Orice semn dat de electorat e un semn despre viitorul echipei. Electoratul vine să își exprime...

Mesajul de final de campanie al lui Gheorghe Iulian RECE

Dragi cetățeni, candidatul nostru la funcția de primar, RECE Gheorghe-Iulian, echipa de consilieri și întreaga organizație a PSD Câmpia Turzii, vă mulțumesc...

Care criterii de integritate, frate? Daniela Dolha are adeziune semnată la PNL Câmpia Turzii

În această seară, RefleqtMedia vă prezintă dovada clară că președintele USR PLUS, Ciprian Rigman, a fost EXCLUS PE NEDREPT de pe lista de consilieri...

Cristian Matei – mesaj emoționant la final de campanie electorală

Dragi turdeni,   În mai puțin de 48 de ore veți decide viitorul acestui oraș. Este un moment de o importanță majoră, care trebuie...
- Advertisement -