EXCLUSIV: O femeie din Câmpia Turzii VA MURI din cauza incompetenței unei doctorițe

2
8461

Elena Podar, în vârstă de 69 de ani, din Câmpia Turzii, este internată la Clinica de Neurologie din Cluj Napoca, în stare de inconștiență, după ce a fost tratată superficial la Camera de Gardă a Spitalului Municipal Câmpia Turzii.

„Duminică seara, mama mea a început să se simtă rău, era în jurul orei 19:00. A venit Salvarea și a dus-o la gardă. La Camera de Gardă în stare de conștiență. I s-a administrat un No-Spa și a fost trimisă acasă. În momentul în care a ajuns acasă, a început să acuze dureri MARI de cap. Nu știam ce să-i mai facem pentru că avea și pierderi de cunoștință, așa că am solicitat, din nou, intervenția ambulanței. A venit ambulanța după o oră și jumătate. Am ajuns la spital și doamna doctor a fost foarte ofensată, spunând <> i-a spus asistentei să-i dea mamei mele un algocalmin și să o trimită acasă. Vreau să vă spun că a vorbit foarte urât cu mama și i-a reproșat faptul că ea (n.red. doctorița) plătește pentru ambulanțele trimise către pacienți”, așa începe coșmarul uneia dintre fetele Elenei Podar, care ne-a povestit în detaliu despre incompetența doctoriței de la Câmpia Turzii.

Văzând că este trimisă, a doua oară, acasă. Femeia a așteptat până luni dimineața, pentru a-și duce mama la medicul de familie, bulversată fiind de starea acesteia, dar și de incompetența și răutatea pură cu care a fost tratată mama ei de către medicul de gardă.

Medicul de familie a constatat o afecțiune cerebrală și a solicitat, de urgență, intervenția unei ambulanțe și transportarea femeii la Cluj Napoca, însă a apărut o altă problemă. Conform cutumelor medicale, femeia a trebuit internată, ÎN STARE DE INCONȘTIENȚĂ, la Spitalul Municipal Câmpia Turzii, până la sosirea ambulanței care să o transporte la Cluj Napoca.

„Cinci ore am așteptat după ambulanță, deoarece femeile de la Ambulanța Câmpia Turzii nu au vrut să o ducă pe mama la Cluj decât dacă merge un medic cu ele. În final, la insistențele domnului doctor Ludușan, mama a fost dusă. A ajuns la Cluj la ora 21:00. S-a decis intervenția chirurgicală de urgență, însă ulterior medicii de la Cluj mi-au spus că nu riscă o intervenție chirurgicală, deoarece hemoragia este mare. Mi s-a spus că mama fie va muri cât de curând, fie va rămâne o legumă toată viața”, spune fiica femeii.

Familia femeii plimbată de la gardă, acasă, spune că nu va lăsa lucrurile așa și intenționează să se îndrepte împotriva medicului care a efectuat serviciul de gardă.

„Vom face plângere la Colegiul Medicilor și la Poliție”, spune fiica femeii aflată actualmente la Clinica de Endocrinologie din Cluj Napoca și cu șanse minime de supraviețuire.

RefleqtMedia a aflat identitatea medicului care a efectuat serviciul de gardă în după-amiaza și noaptea de duminică, 4 martie. Este vorba despre un medic pneumoftiziolog, care face doar gărzi la Câmpia Turzii și a cărui identitate o vom păstra confidențială, deocamdată.

L-am contactat și pe managerul interimar al Spitalului „Dr. Cornel Igna” Câmpia Turzii, Adrian Antal, pentru a vedea cum opinează acesta cu privire la acest caz și în câteva momente vom prezenta o poziție oficială a domnului Antal.


Totuși, REFLEQTMEDIA SOLICITĂ ÎN MOD PUBLIC REZILIEREA CONTRACTULUI DINTRE SPITAL ȘI DOCTORIȚA RESPECTIVĂ! ESTE IMPOSIBIL SĂ TRIMIȚI UN OM ACASĂ, SĂ-I VORBEȘTI DE MANIERA DE CARE I S-A VORBIT, IAR APOI OMUL SĂ MOARĂ ÎNTR-UN ALT SPITAL!

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2 COMMENTS

  1. Si pe mine ma luat de 3 ori salvarea si de 3 ori mi.au administrat un nospa si algocalmin cu ketonal … fără ca măcar să mă consulte si am dureri grave in zona abominabilă in partea stanga si coboară în jos… cand i.am zis de dureri ce le am a zis doctora de gardă ca e doar o senzație nu ma doare … sa beau multa apa …
    Ca sa ma duc la privat ca ei nu au ce sa.mi faca …fără ca măcar să îmi facă o eccografie sau ceva ca vezi doamne am fost plecat si n.am asigurare medicala

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here