Presiuni uriașe, plângeri și amenințări împotriva primarului din Săndulești

0
3099

Călin Fărgaciu, primarul comunei Săndulești, de lângă Turda, a fost primul edil care a acordat un interviu pentru RefleqtMedia, la o zi după lansarea site-ului.

Ei bine, acel interviu a fost urmărit de peste 340 de oameni, iar articolul în care a fost prezentat interviul a avut nu mai puțin de 2652 de accesări.

Se pare că acest impact mediatic pe care primarul sănduleștean l-a avut a supărat anumite persoane astfel că, în ultima lună, Fărgaciu a fost asaltat cu amenințări, plângeri și sesizări pe la diverse instituții ale statului.

Așa se face că acesta a fost chemat la Poliția Turda să dea declarații după o sesizare anonimă, apoi i-au venit în control, la primărie și la fermă atât Finanțele Publice, cât și Garda de Mediu și Apele Române.

Din aceste motive, edilul comunei Săndulești efectiv refuză să vorbească cu presa, fiind supus unui bombardament constant.

Îi transmitem public că suntem alături de el și că vom face tot ce ne stă în putință pentru a afla cine și de ce face aceste lucruri împotriva sa!

RefleqtMedia pe rețelele de socializare
error

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here