Clubul Rotary Câmpia Turzii și Asociația Artiștilor plastici se întorc „înapoi în viitor”

1
557

Ieri seară, Clubul Rotary Câmpia Turzii și Asociația Artiștilor Plastici din Câmpia Turzii au început promovarea evenimentului denumit „Ferestre și oglinzi”.

Este vorba despre o expoziție de pictură care va avea loc la Restaurantul Gossner Pub din Câmpia Turzii, însă ineditul evenimentului este, desigur, data desfășurării activității.

Astfel, deși suntem în prima zi a lunii februarie, evenimentul promovat de Rotary și AAPC va avea loc în … 6 ianuarie, acu o lună fără cinci zile.

Cum se poate asta? Simplu, printr-o greșeală de comunicare, de scriere și printr-o lipsă de coordonare la nivelul echipei de la AAPC.

Practic, evenimentul va avea loc în 6 FEBRUARIE, însă devreme ce artiștii plastici sunt caracterizați de spiritul lor boem, au încurcat lunile anului.

Prin urmare, RefleqtMedia îi îndeamnă pe iubitorii de artă plastică din Câmpia Turzii și nu numai să viziteze restaurantul Gossner Pub în ziua de marți, 6 FEBRUARIE, de la ora 18:00 pentru a participa la evenimentul „Ferestre și oglinzi”.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

1 COMMENT

  1. Bună seara! Singura care a greşit în acest caz sunt eu şi Dv. Eu că în loc de 6 februarie a.c. am scris dintr-o ca inexplicabilă si regretabilă eroare, 6 ianuarie, dar peste cateva ore am corectat. Şi Dv., pentru scrieti ca in 6 va avea loc o expoyitie de pictură şi de fapt e primul atelier de artă plastică din cadrul proiectului Ferestre si oglinzi derulat pe intreg anul 2018, un proiect la care poate participa orice ghirişean cu vârsta între 10 şi 80 de ani. Îmi asum vina şi îmi cer scuze Clubului Rotary Câmpia Turzii şi colegilor din AAP Câmpia Turzii pentru că sunt acuzaţi din vina mea, fără ca ei să aibă vreo vină

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here