web analytics
Home Știri din Câmpia Turzii Asfaltarea Câmpiei Turzii provoacă tensiuni între Dorin Lojigan și Petre Pop

Asfaltarea Câmpiei Turzii provoacă tensiuni între Dorin Lojigan și Petre Pop

- Publicitate -

Ieri seară, consilierul județean din Câmpia Turzii, Petre Pop, a lansat un atac mediatic la adresa primarului, Dorin Lojigan, pe care l-a acuzat că a mințit cetățenii.

„Ne-ați mințit d-le primar!

Întodeauna trebuie să faci ceea ce spui și să-ți asumi rezultatul acțiunilor tale, chiar dacă ele sunt un eșec. Am mai spus-o si am s-o mai spun, nu este corect si moral când te afli într-o funcție publică de care depind cetățenii unei comunități, să alimentezi opinia publică cu demagogii, să declari una si să faci alta, sau mai bine zis să nu faci nimic. Nu este sănătos pentru comunitatea din Câmpia Turzii ca primarul ei să nu fie constant si mai ales să-si asume eșecul ,,Marii asfaltări din 2017″.
Zilele acestea, a apărut un interviu cu primarul municipiului, D. Lojigan, în care declara, la întrebarea cetățeanului, citez: ,, -Când va începe “marea asfaltare” a străzilor din Câmpia Turzii?
Dorin Lojigan: Formula de “mare asfaltare” nu îmi aparține, este expresia eșecului administrației anterioare, pe care acum încearcă o să o transfere actualei administrații”, o declarație falsă!
Pentru a afla adevarul, vă invit să ascultați o secvența din interviul dat de primarul D. Lojigan, la postul de televiziune NCN Cluj.
În calitate de consilier județean si cetatean al municipiului Câmpia Turzii, stimate domnule primar, cred că este necesar sa va cereți scuze public de la toti colegii consilieri locali aflați în opoziție. De asemenea asumați-vă ceea ce declarați și faceți, timpul trece și nu o să mai aveți ocazia, este păcat ca acest mandat să fie catalogat ca unul al demagogiei, agresivității și denigrari, si al realizărilor virtuale/facebook!! Nu trebuie să mai mințiți acuzându-ne de ceea ce faceți.”, a declarat Petre Pop.

Contactat de RefleqtMedia, Dorin Lojigan a declarat următoarele, în exclusivitate: „Asfaltare nu înseamnă doar tragerea efectivă de covor asfaltic.

Asfaltarea pleaca de la intabularea drumului, proiectare, ceea ce presupune buget, introducerea pe lista de investii, avize de la toate instituțiile statului implicate și solicitate prin certificatul de urbanism autorizatie de construcție și abia in final așternerea covorului asfaltic. Procedurile sunt cele stabilite prin contractul de delegare încheiat cu Domeniul Public. Așa cum am mai declarat la preluarea mandatului, era intabulată doar Primaria și câteva imobile. Acum avem intabulate peste 60% din imobilele municipiului, iar in ceea ce privește drumurile din oras peste 80%.

Tin sa respect atât hotărârile de consiliu local, procedurile dar mai ales legislația in vigoare.”

- Advertisement -
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,200FansLike
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

Daghemana Câmpia Turzii ANGAJEAZĂ!

Magazinul alimentar, Daghemana Câmpia Turzii, angajează VÂNZĂTOARE! Se oferă: salariu atractiv condiții sigure de lucru contract pe perioadă NEDETERMINATĂ Relații la telefon: 0722246231

Angajare la Transilvania Impact Import Export

Transilvania Impact Import Export angajeaza sofer profesionist cat B+E pentru pompa de beton stationara. Mai multe detalii la numarul de telefon 0720.600.620 CV se pot depune la...

Daghemana ANGAJEAZA!!!

SC Daghemana Com SRL angajeaza! Se cauta sofer, categoria D, cu ATESTAT! INFO LA TELEFON: 0722246231

Ultimele știri

Avram Gal: „Din 27 septembrie sunt pregătit să preiau frâiele Municipiului Câmpia Turzii”

Dragi prieteni, Orice semn dat de electorat e un semn despre viitorul echipei. Electoratul vine să își exprime...

Mesajul de final de campanie al lui Gheorghe Iulian RECE

Dragi cetățeni, candidatul nostru la funcția de primar, RECE Gheorghe-Iulian, echipa de consilieri și întreaga organizație a PSD Câmpia Turzii, vă mulțumesc...

Care criterii de integritate, frate? Daniela Dolha are adeziune semnată la PNL Câmpia Turzii

În această seară, RefleqtMedia vă prezintă dovada clară că președintele USR PLUS, Ciprian Rigman, a fost EXCLUS PE NEDREPT de pe lista de consilieri...

Cristian Matei – mesaj emoționant la final de campanie electorală

Dragi turdeni,   În mai puțin de 48 de ore veți decide viitorul acestui oraș. Este un moment de o importanță majoră, care trebuie...
- Advertisement -