Pedofil francez, reținut la Cluj Napoca

0
416

Polițiștii clujeni au reușit identificarea și reținerea unui cetățean de origine franceză, despre care există indicii potrivit cărora ar fi întreținut relații sexuale cu copii.

”Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Dej, împreună cu luptători de acţiuni speciale, au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza localităţii Cetan, comuna Vad, pentru documentarea activităţii infracţionale a unui cetăţean francez, în vârstă de 61 de ani.

În perioada 24 decembrie 2017 – 1 ianuarie 2018, cetăţeanul francez i-ar fi solicitat unui bărbat, în vârstă de 27 de ani, din Dej, să identifice tineri dispuşi să întreţină relaţii sexuale contra cost.

Conform probatoriului administrat, în noaptea de 31 decembrie 2017/1 ianuarie 2018, bărbatul în vârstă de 61 de ani ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un minor în vârstă de 13 ani, într-un imobil aflat într-o zonă mai izolată, de pe raza localităţii Cetan, pe care l-ar fi închiriat”, transmite IPJ Cluj.

Numărul de cazuri de agresiune sexuală împotriva minorilor a crescut în ultima vreme. Ca atare, aveți grijă de copiii voștri și nu-i lăsați nesupravegheați.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here