Actualul primar al Câmpiei Turzii ar fi absentat la un sfert din ședințele de consiliu din mandatul trecut – să fie oare așa?

0
771

Consilierul județean clujean, Petre Pop, l-a acuzat public pe primarul din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, de faptul că, în perioada în care a fost consilier local și viceprimar (mandatul 2012-2016), a absentat la un sfert din ședințele de consiliu local, ordinare sau extraordinare, dar cu toate acestea și-ar fi încasat în totalitate indemnizația de viceprimar.

„Cu riscul de a părea sâcâitor sau că aș avea ceva personal cu co-liderul alianței PNL ( fosta D.A, dreptate si adevăr), nu pot rămâne indiferent la declarațiile defăimătoare făcute de actualul primar la adresa colegilor mei din Consiliul Local Câmpia Turzii. Mai precis, după ultima sedință a Consiliului Local din 29 Decembrie 2017, în conferința organizată după acestă sedință, primarul municipiului Câmpia Turzii îi acuza pe consilierii PSD, de sabotaj politic, datorită faptului că nu au participat la sedință… ,,că doar cetățenii de aceea i-au votat sa meargă la sedință”. Trebuie să mentionez faptul că, actuala coaliție majoritară din Consiliul Local Câmpia Turzii, a modificat regulamentul astfel încât se poată convoca ședințele ordinare după bunul plac al primarului, nu după cutumele de peste 20 de ani ale forului deliberativ din Câmpia Turzii.

Pentru a demonstra ipocrizia și atitudinea denigratoare, am să vă pun la dispoziție informații despre participarea d-lui consilier și viceprimar D. Lojigan în mandatul 2012-2016, care:

– din total ședințe de Consiliului Locală conform procese verbale existente pe site-ul primariei CT=104, din care lipsă D. Lojigan = 27, rezultând un procent de 26% de absențe sau mai precis a sabotat politic mai mult de un sfert din totalul sedintelor mandatului precedent , dar salariul de viceprimar a fost luat 100% pe toată perioada.

În concluzie, dacă consilierii PSD absenți la o singură sedință au fost declarați sabotori, pe aceeași logică, cum se numește o persoană care a lipsit un sfert din ședințele CL, un nr. de 27, dar salariul l-a primit 100%.?”, a spus Petre Pop pe facebook.

Am încercat să-l contactăm pe primarul câmpian, însă acesta se află la funeraliile colegei sale de la Băișoara, Minodora Luca, astfel că nu a putut să ne prezinte o poziție oficială.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare
error

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here