În contextul în care nepotul său a dispărut în timp ce se afla în grija sa, bunica lui Tudor Niream, tânărul zălăuan dispărut de mai bine de două săptămâni, a făcut o mărturisire tulburătoare.

„În ziua dispariției lucrurile au mers normal. A ajuns la noi la 16.10, moment în care l-am întrebat dacă îi este foame. Tudor a zis că nu pentru că a mâncat acasă cartofi prăjiți. Am mai stat ce am mai stat pe aici și am plecat să schimbăm butelia, după care ne-am întors și l-am întrebat dacă vrea gomboți, a zis că da, iar eu m-am pus pe treabă.

A mâncat și i-am făcut patul. S-a pus în pat și a stat o vreme pe telefon, până când a ațipit. Puțin mai târziu, am citit împreună câteva pagini dintr-un roman de Mircea Eliade, după care a zis că merge puțin să se plimbe. Asta se întâmpla în jurul orei 21.00.

Toată lumea mă acuză de l-am lăsat să plece, păi domnilor are 15 ani. După o oră am vrut să-l sun, dar a intrat căsuța vocală, de 13 ori l-am sunat.

Pe la 22.30 m-am îmbrăcat și am început să merg să-l caut prin împrejurimi”, a povestit bunica lui Tudor Niream pentru Ziarul de Sălaj.

Familia tânărului se teme, deja, de ce este mai rău… în condițiile în care, până la acest moment, nu a fost descoperită nicio urmă fizică a tânărului.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare
error