Decizia justiției de a întoarce, în favoarea grupului de firme Alis, patronat de Alin Popovici, licitația privind licența de traseu pentru Turda – Cluj a declanșat un adevărat război între firma lui Popovici și clujenii de la Fanny, patronați de Ștefan Cadar.

Prin intermediul slugilor din presa clujeană, Cadar a tras prima rafală, acuzând firma Alis că ar funcționa cu mașini cu numere roșii, deși legea interzice acest aspect.

În replică, Alin Popovici a declarat că mașinile lui sunt noi și că nu a avut timpul fizic pentru a le înmatricula, de la decizia instanței și până la data de 1 decembrie, când Alis a preluat traseul Turda – Cluj.

Ba mai mult, pentru a contracara atacurile murdare ale celor de la Fanny, Popovici a formulat o sesizare către ISCTR, pentru a anula TOATE LICENȚELE DE TRANSPORT ALE FANNY.

Mai mult, patronul Autotrust SRL a depus o sesizare celor de la Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR CLUJ) prin care cere ca firmei Fany Prestări Servicii să i se retragă TOATE LICENȚELE de TRANSPORT.

Legea invocată de cei de la Autotrust, pentru ca firmei Fany să i se retragă dreptul de a mai efectua transporturi de persoane, are legătură cu dosarul întocmit de DNA Cluj, finalizat cu condamnarea la închisoare cu executare a lui Ștefan Cadar și la închisoare cu suspendare a soției acestuia, Olezia.

Legislația în vigoare, referitoare la acordarea acestor licențe de transport, face referire la o clauză importantă, cea de bună reputație. Prin acest lucru, o companie condamnată într-un dosar penal, precum Fany Prestări Servicii, nu mai poate deține licențe comunitare ca operator de transporturi”, menționează Ziar de Cluj, citat și de TurdaNews.

Când se va termina acest război și se va așterne praful, multe capete vor cădea, deoarece Alin Popovici, de la Alis, solicită și daune interese pentru perioada în care nu a putut efectua curse pe Turda-Cluj.

Daunele, conform Ziar de Cluj și TurdaNews, se ridică la câteva milioane de lei.

sursa foto: TurdaNews, ZiardeCluj.ro

RefleqtMedia pe rețelele de socializare
error