Rotaract te trimite la şcoală! • RefleqtMedia

Rotaract te trimite la şcoală!

Rotaract te trimite la şcoală!

Clubul Rotaract Turda susţine educaţia şi înţelege cât de important este să ii ajutăm pe cei mici, aflaţi la început de drum. În acest sens, vom iniţia un proiect prin care vom achiziţiona ghiozdane, echipate cu penare, creioane, caiete şi tot ceea ce este necesar pentru un început de şcoală reuşit, urmând să le donăm

Clubul Rotaract Turda susţine educaţia şi înţelege cât de important este să ii ajutăm pe cei mici, aflaţi la început de drum. În acest sens, vom iniţia un proiect prin care vom achiziţiona ghiozdane, echipate cu penare, creioane, caiete şi tot ceea ce este necesar pentru un început de şcoală reuşit, urmând să le donăm unor copii nevoiaşi.

Orice copil are dreptul de a începe anul şcolar pregătit şi plin de speranţe, dorim ca prin acest proiect să contribuim şi noi la bucuria unor mici elevi.

Vrei şi tu să te implici în acest proiect?

Dacă ţi se pare o idee interesantă, care merită susţinută, ne-am bucura să ni te alături în acest demers. Poţi susţine clubul Rotaract Turda, donând în următorul cont: RO59BTRLRONCRT0377735801

Urmăreşte pagina noastră de facebook pentru a vedea finalizarea acestui proiect, prin zâmbetele copiilor pregătiţi pentru prima zi de şcoală!

Socializează cu RefleqtMedia
RefleqtMedia
ADMINISTRATOR
PROFILE

RefleqtMedia Știri

Vremea la Turda

TURDA WEATHER

Vremea la Luduș

LUDUȘ WEATHER

Vremea la Aiud

AIUD WEATHER

Curs Valutar

Rezultate Liga 1

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

Socializează cu RefleqtMedia