Ionel Isac Tudorache face praf imaginea Poliției Câmpiei Turzii • RefleqtMedia

Ionel Isac Tudorache face praf imaginea Poliției Câmpiei Turzii

Ionel Isac Tudorache face praf imaginea Poliției Câmpiei Turzii

Ca urmare a „pasării” lui Gheorghe Rece, după ce acesta a făcut o plângere penală împotriva unui funcționar public din Câmpia Turzii, colegul de partid a lui Rece, Ionel Isac-Tudorache, a avut o luare de poziție extrem de acidă la adresa poliției. „Referitor la raspunsul politiei municipale, la plangerea inaintata de dl.Gh. Rece numai un

Ca urmare a „pasării” lui Gheorghe Rece, după ce acesta a făcut o plângere penală împotriva unui funcționar public din Câmpia Turzii, colegul de partid a lui Rece, Ionel Isac-Tudorache, a avut o luare de poziție extrem de acidă la adresa poliției.

„Referitor la raspunsul politiei municipale, la plangerea inaintata de dl.Gh. Rece numai un profan, un necunoscator poate sa creada ca acesta nu este un raspuns politic , emanat in laboratoarele PNL Campia Turzii.

Ma intreb, acest raspuns sa fie o multumire pentru serviciile facute de administratie ca urmare a acordarii in folosinta gratuita a unui spatiu politiei mun.

Sau ca de curand sotia unuia dintre semnatarii raspunsului, a fost angajata in cadrul primariei?

Sunt mari semne de intrebare la jocul pe care il face politia municipala in parteneriat cu administratia PNL. Sa avem oare la Campia Turzii protocol de colaborare intre aceste doua institutii?”, a scris Ionel Isac

Socializează cu RefleqtMedia
RefleqtMedia
ADMINISTRATOR
PROFILE

RefleqtMedia Știri

Vremea la Turda

TURDA WEATHER

Vremea la Luduș

LUDUȘ WEATHER

Vremea la Aiud

AIUD WEATHER

Curs Valutar

Rezultate Liga 1

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

Socializează cu RefleqtMedia