Bănci noi pentru părinții și bunicii turdeni • RefleqtMedia

Bănci noi pentru părinții și bunicii turdeni

Bănci noi pentru părinții și bunicii turdeni

Pentru a le oferi un mediu frumos și curat în care să-și urmărească nepoții și copiii, atunci când ies cu ei în parcuri, Administrația Patrimoniului Imobiliar Turda a modernizat băncile din mai multe parcuri turdene. „Pentru a îmbunătăți confortul părinților, bunicilor și copiilor care se relaxează în Parcul Tei, astăzi se montează bănci noi, rezistente

Pentru a le oferi un mediu frumos și curat în care să-și urmărească nepoții și copiii, atunci când ies cu ei în parcuri, Administrația Patrimoniului Imobiliar Turda a modernizat băncile din mai multe parcuri turdene.

„Pentru a îmbunătăți confortul părinților, bunicilor și copiilor care se relaxează în Parcul Tei, astăzi se montează bănci noi, rezistente și comode.

Îi rugăm pe toți vizitatorii parcului să le folosească responsabil pentru a ne bucura, cât mai mult timp, de spații publice frumoase și civilizate.

#PrimăriaMunicipiuluiTurda #APITurda #ParculTei”, se arată pe grupul „Azi în Turda”.

Singura problemă este mentalitatea turdeanului de rând, care cel mai probabil va deteriora băncile în cel mai scurt timp. Nu este prima dată când Primăria Turda sau API realizează o investiție în beneficiul cetățenilor, care este deteriorată ulterior.

Socializează cu RefleqtMedia
RefleqtMedia
ADMINISTRATOR
PROFILE

RefleqtMedia Știri

Vremea la Turda

TURDA WEATHER

Vremea la Luduș

LUDUȘ WEATHER

Vremea la Aiud

AIUD WEATHER

Curs Valutar

Rezultate Liga 1

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

Socializează cu RefleqtMedia